Gedenkteken van glas
Direct informatie aanvragen
Mail ons voor een vertrouwd advies

Gedenkteken van glas 

Bosch Glaskunt adviseert u uitgebreid over de aanschaf van een gedenkteken van glas. Naast het op-maat ontwerpen hebben wij ook prachtige gedenktekens van glas in ons assortiment. U kunt bijvoorbeeld een grafmonument van glas combineren met diverse onderdelen van glas. Wij kunnen in ons eigen atelier gedenktekens volledig van glas maken. Glas objecten kunnen in oneindig soorten vormen en maten worden gemaakt. Elk object is weer anders, wij maken de gedenktekens van glas geheel op maat. 

Zo zijn er bijvoorbeeld aan materiaal en bewerkingen (met links naar uitleg over hoe Bosch Glaskunst dit kan toepassen)

Bij een gedenkteken van glas kunnen wij ook diverse kleuren aanbieden. Zo kunnen wij het gedenkteken van glas in zijn geheel in een specifieke kleur maken, maar ook kunnen wij diverse kleuren in het gedenkteken van glas verwerken. Tevens is het mogelijk foto's of afbeeldingen in glas te verwerken. Met uw wensen en onze ervaring komen we zeker tot een prachtig en waardig gedenkteken.

De vorm van het gedenkteken is vrij door u te kiezen. Wij fabriceren in ons eigen atelier niet alleen de standaard formaten van een gedenkteken van glas, maar ook kunnen wij vrijzinnige creatieve vormen van een gedenkteken van glas helemaal op maat maken. 

Wilt u eens meer informatie over de mogelijkheden van het laten maken van een gedenkteken van glas, neem dan eens contact voor een vrijblijvend vertrouwd advies.  Maak een afspraak om ons bedrijf en ons werk te leren kennen.

Betrek ons bij uw wensen voor een gedenkteken van glas

Wij zijn zeer ervaren in de begeleiding en ondersteuning bij de keuze van een gedenkteken van glas. Bij Bosch Glaskunst heeft u altijd een vast contactpersoon waarmee u op een heel persoonlijke manier uw wensen kunt bespreken. Wij nodigen u uit om ons te bellen of te mailen. Geheel vrijblijvend en informatief. 

Terugbel formulier