Gedenkteken van glas
Direct informatie aanvragen
Mail ons voor een vertrouwd advies

Gedenkteken van glas als grafmonument

U wilt iets bijzonders ter herinnering aan een dierbare. Een gedenkteken, ook wel grafmonument genoemd, gemaakt van glas geeft een bijzondere uitstraling. Bosch Glaskunst Zoetermeer is een specialist in glas en heeft veel ervaring in het maken van gedenktekens van glas. Al decennia lang zijn wij een bekende leverancier van gedenktekens, grafmonumenten en urnen. 

Wij begeleiden u intensief bij de aankoop van een gedenkteken. Een gedenkteken voor een overleden dierbare is altijd een intens en persoonlijk traject. Bij een eerste contact met Bosch Glaskunst zult u merken dat wij alle tijd voor u nemen. Wij leggen u uitgebreid uit wat voor type gedenktekens er zijn. Een gedenkteken is in vele soorten materialen en kleuren te verkrijgen. Een gedenkteken als grafmonument is iets persoonlijks. 

Wij kunnen ook gedenktekens maken in andere materialen als natuursteen of kunnen met onze expertise ook combinaties maken van materialen om tot een creatie van een persoonlijk en bijzonder gedenkteken te komen.

 

Betrek ons bij uw wensen voor een gedenkteken van glas

Wij zijn zeer ervaren in de begeleiding en ondersteuning bij de keuze van een gedenkteken van glas. Bij Bosch Glaskunst heeft u altijd een vast contactpersoon waarmee u op een heel persoonlijke manier uw wensen kunt bespreken. Wij nodigen u uit om ons te bellen of te mailen. Geheel vrijblijvend en informatief. 

Terugbel formulier