Gedenkteken van glas
Direct informatie aanvragen
Mail ons voor een vertrouwd advies

Onze werkwijze voor een gedenkteken van glas

Wij fabriceren op een traditionele manier gedenktekens van glas in ons eigen atelier. Ons team bestaat uit ontwerpers en glaskunstenaars. Samen met u nemen wij uw ideeen door en adviseren wij u hoe wij een gedenkteken van glas kunnen maken. In ons atelier in Zoetermeer beschikken wij over alle mogelijkheden om een prachtig gedenkteken van glas te maken ter nagedachtenis van uw overleden dierbare. 

  • Stap 1. Het idee, uw eigen idee of met behulp van ons advies
  • Stap 2. Het ontwerp, uitwerking van het idee
  • Stap 3. Creatie

Nadat wij al uw wensen voor een gedenkteken van glas hebben ontvangen, dan komen wij met een gerichte offerte voorzien van een uitgebreide toelichting. Op deze manier betrekken wij u intensief bij de ontwikkeling van een gedenkteken van glas. 

Bij Bosch Glaskunst heeft u altijd een vast contactpersoon. Onze adviseur houdt intensief contact met u over de ontwikkelingen van het maken van door door u gekozen gedenkteken van glas. Graag nodigen wij u uit om de mogelijkheden voor een gedenkteken van glas met u te bespreken. 

Op onze glaskunst website kunt u ervaringen lezen van een aantal van onze klanten.

 

Betrek ons bij uw wensen voor een gedenkteken van glas

Wij zijn zeer ervaren in de begeleiding en ondersteuning bij de keuze van een gedenkteken van glas. Bij Bosch Glaskunst heeft u altijd een vast contactpersoon waarmee u op een heel persoonlijke manier uw wensen kunt bespreken. Wij nodigen u uit om ons te bellen of te mailen. Geheel vrijblijvend en informatief. 

Terugbel formulier